Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Lekt CSI

Av Koalan - 26 mars 2009 22:07

Idag fick jag och några kollegar "bag and tag" som dom säger på TV vi hittade nämligen ett knivfodral som in en av backarna på stöld gods. Så vi fick se till att den hamnade i en påse och skickades till polisen i stockholm, va lite kul när dom ringde mig och ställde massa frågor. Lite spänning i vardagen.

Börjar snart få lite koll på det här med Blogg hittade hur man kan lägga länkar men har änu inte hunnit kolla igenom allt som finns på sidan.

Fullt upp med att spela poker man ligger lite plus hittills på senaste instättningen i alla fall. Försöker hålle en viss spelbudget varje månad men blir svårt i bland, det är ju så kul, eller va det beroende framkallade kan inte riktigt komma på hur det nu är :)


God Natt alla glada Kram

 
ANNONS
 
Kjell

Kjell

26 mars 2009 22:33

Alltid lika roligt med ett avbrott.
Kom på när jag läste ditt inlägg att även jag pratade med Stockholmspolisen för några veckor sedan, lite märkligt men när hon presenterade sig började jag direkt tänka efter & undrade först vad jag gjort nu.
Betyder det att jag känner mig skyldig till något?
Gonatt

http://my2cent.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

27 mars 2009 05:59

Hej! Tack för din kommentar!
Välkommen tillbaka!
Jag kikar in här ikväll och läser lite - har lite smått bråttom nu!
Ha en bra dag!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Koalan - 8 april 2009 19:14

Funderade på det där med statistik finns ju statistik på allt... undrar om det finns en statistik på  hur mycket statistik det finnas.   hmm ...

Av Koalan - 8 april 2009 17:17

Dom hade en omröstning om påskkärringar på radio idag där 5 personer avgör huruvida dom skulle vara kvar eller inte,hörde dock aldrig resultatet så därför startar jag en egen omröstning.   Men det visade sig också att det fanns en statistik att påskk...

Av Koalan - 2 april 2009 23:01

Idag har shoppingdemonen besökt mig det är kul men dyrt. Min äldsta son tyckte då att vi skulle åka ner på stan (han passar på att vara med när jag har besatt), sagt och gjort vi åkte ner på stan. Kan lova att det gick lappar och då snackar vi 4 siff...

Av Koalan - 2 april 2009 08:34

Läste på aftonbladet i går Lisa Magnusson krönika om ipred, där skriver hon att hon tycker det är bästa aprilskämtet hittills http://www.aftonbladet.se/debatt/lisamagnusson/article4793001.ab Min tanke blev då hur många är det som tror att det är ett ...

Av Koalan - 29 mars 2009 16:50

Helgen har haft temat kortspel, fredagen kom farsan över och då blev det femkorts poker. Det gick hyfsat. Igår vart det Texas Holdem hemma hos en vännina vi va där för att gratta hennes dotter. Blev inga vinster för min del denne kväll,fick in lite p...

Presentation

Omröstning

Ska påskkärringarna vara kvar eller ska dom bort?
 Ska INTE vara kvar.
 Ska vara kvar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Verklighetskoll eller Nollkoll med Blogkeen
Följ Verklighetskoll eller Nollkoll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se