Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Måndag

Av Koalan - 23 mars 2009 20:50

Alltid lika spännande med en ny vecka, man vet aldrig vad den har att erbjuda. Morgonen flöt på väckte grabbarna körde minstingen till dagis och for sen till jobbet. Där började kaosen direkt 50 pallar gods borta. Men då visste jag å andra sidan va jag skulle göra resten av dagen, men mitt upplägg för veckan va redan körd. Fördel med fullspäckade arbetsdagar är att man inte hinner tänka på annat än jobb.

Fick nöjet att äta lunch med en av mina bästa kompisar idag också, fick även då möjlighet att ventilera lite känslor. Det va skönt att prata med henne då hon själv gått igenom liknade känslor, så hon förstod vad jag kände, hon lärde mig en sak idag att frågor som man inte kan få svar på ska man kasta bakom sig och det har hon rätt i. Men det är svårt att kasta alla om och ifallatt bakom sig men jag ska göra mitt bästa. Dom kommer dock krypande titt som tätt, om det hade varit si hur hade det blivit då, det är så man kan bli galen. Men som man brukar säga om om fanns så skulle jag vara miljonär nu och om ifallatt existerade så hade jag aldrig gjort några som helst fel i hela mitt liv.

Så det är bara se framåt och hoppas man kan kasta alla om och ifallatt bakom sig.


Ha en bra kväll kram alla som läser detta.

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

23 mars 2009 21:59

Ja du har rätt i att man tänker lite för mycket ibland på dessa om och men.. Det är så man kan bli galen ibland. Tror jag också ska lyssna på det där rådet du fick.. Kram på dig!

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Nettan

Nettan

24 mars 2009 09:55

Kram på dig med

http://blomman1972..bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Koalan - 8 april 2009 19:14

Funderade på det där med statistik finns ju statistik på allt... undrar om det finns en statistik på  hur mycket statistik det finnas.   hmm ...

Av Koalan - 8 april 2009 17:17

Dom hade en omröstning om påskkärringar på radio idag där 5 personer avgör huruvida dom skulle vara kvar eller inte,hörde dock aldrig resultatet så därför startar jag en egen omröstning.   Men det visade sig också att det fanns en statistik att påskk...

Av Koalan - 2 april 2009 23:01

Idag har shoppingdemonen besökt mig det är kul men dyrt. Min äldsta son tyckte då att vi skulle åka ner på stan (han passar på att vara med när jag har besatt), sagt och gjort vi åkte ner på stan. Kan lova att det gick lappar och då snackar vi 4 siff...

Av Koalan - 2 april 2009 08:34

Läste på aftonbladet i går Lisa Magnusson krönika om ipred, där skriver hon att hon tycker det är bästa aprilskämtet hittills http://www.aftonbladet.se/debatt/lisamagnusson/article4793001.ab Min tanke blev då hur många är det som tror att det är ett ...

Av Koalan - 29 mars 2009 16:50

Helgen har haft temat kortspel, fredagen kom farsan över och då blev det femkorts poker. Det gick hyfsat. Igår vart det Texas Holdem hemma hos en vännina vi va där för att gratta hennes dotter. Blev inga vinster för min del denne kväll,fick in lite p...

Presentation

Omröstning

Ska påskkärringarna vara kvar eller ska dom bort?
 Ska INTE vara kvar.
 Ska vara kvar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Verklighetskoll eller Nollkoll med Blogkeen
Följ Verklighetskoll eller Nollkoll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se